Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 28 oktober 2021
Snel naar:

Nightfall

De Assendelver coverband Nightfall werd opgericht op 28 Februari 1988. De huidige bezetting bestaat uit de tweeling Ard (gitaar & zang) en Wim (bas & zang), Marcel (toetsen, gitaar & zang), Eric (drums) en Brigitte (zang).
De bijna 20 jaar ervaring, in combinatie met een grote dosis enthousiasme, staat garant voor een spectaculaire show en een avond vol muzikale hoogtepunten.
Het repertoire van de band bestaat uit een perfecte mix tussen Top100-klassiekers en actuele hits. Van de jaren 70 tot en met de huidige top-40, alles kan door deze band gespeeld worden.
De band heeft door de langdurige samenwerking een goede live reputatie opgebouwd en is daarom van plan binnenkort, een live-cd op te nemen ter gelegenheid van hun 20-jarig jubileum.
Naast reguliere optredens in tal van dancings, café’s en tentfeesten, is Nightfall een graag geziene gast op diverse kermissen, bruiloften en verenigingen, alwaar de band heeft bewezen over muzikaal uitstekende kwaliteiten te beschikken.

Het reperoire bestaat naast talloze klassiekers van o.a. Blof, De Dijk, Madonna, U2, The Police en Shakira..... ook uit hedendaagse toppers als Kate Perry, Pink, Ilse de Lange en Amy Mc Donald.

Twintig jaar ervaring en een aanstekelijk enthousiasme staan garant voor een spetterende avond!

Deel via social media