Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 21 mei 2019
Snel naar:

Vennip Live

20 juni
Harmonieplein 2 2151 AL Nieuw-Vennep
+31 (023) 566 95 65
  • do 20 juni 20:00 - 23:00 uur

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Op 21 maart laten drie uiteenlopende bands zich van hun beste kant zien op het cafépodium van Pier K in Nieuw-Vennep. 

20:00 uur: De band Relaxing with Bill is de langst bestaande band van Pier K. Al meer dan twee decennia lang spelen ze jazz en latin, in speciaal voor de band gemaakte arrangementen. De formatie is een stageband met vijf saxen, een trombone en een swingende ritmesectie. Zangeres Martie van Kampen neemt de vocalen voor haar rekening. Relaxed speelplezier, daar gaat het bij Relaxing with Bill om.

21:00 uur: Stixs is een vijf-mans formatie die het als een uitdaging ziet om niet zo alledaagse blues, r&b, pop en jazzy nummers op eigen wijze te coveren. Het repertoire en genre zijn redelijk breed; van Tina Turner tot U2, van Boz Scaggs tot Kings of Leon en van Marc Brussard tot Radiohead. Kortom; een leuke mengeling van swing, rock en easy listening.

22:00 uur: Na een jamsessie op het werk klikte het zo goed dat King en Al besloten om samen een band te vormen. Na ongeveer 2 jaar zoeken naar de juiste bassist en leadgitarist sloten Hans en Jørgen aan. Dit bleek de juiste formule voor de Al Dublin Band, toen nog Strange Weather Rising. Sinds 2018 is ook Henk van de partij. De band speelt een repertoire van stevige rock, afgewisseld met een mooie ballad. Niet alleen de classics die je op de radio hoort maar ook de meer of minder verborgen pareltjes van bijvoorbeeld Thin Lizzy, Rory Gallagher en Tom Petty komen voorbij. De heren van de Al Dublin Band tonen een behoorlijke podiumervaring en houden het publiek niet alleen geboeid door hun eigenwijze muzikale interpretaties maar ook door de interactie met het publiek.