Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 20 juli 2019
Snel naar:

Tekenen en schilderen, CREATE

t/m 22 juli 2019
Schuilenburg 3 2135 GJ Hoofddorp
+31 (023) 563 66 63
  • iedere maandag - 13.00 tot 16.00 uur in de periode t/m 22 juli 2019

Elke maandagmiddag komen een aantal mensen samen om te schilderen en of te tekenen in de Veste. De groep begint wat klein te worden en is hard op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die dit willen leren in een ongedwongen sfeer en tijd voor een kopje koffie of thee en een praatje.

Al een aantal jaren is Create, de teken en schilderclub, in de Veste actief. Iedere maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur komt men bijeen om samen te tekenen en of te schilderen. Op een creatieve manier en met speciale tekenmaterialen en verfsoorten zoals pastelkrijt, acrylverf, aquarelverf en potloden, wordt er gewerkt aan het persoonlijke pronkstuk. Een ieder is vrij in de keuze wat te tekenen of schilderen, een foto naschilderen, een stilleven of uit het creatieve brein ontsproten als modern art.

Je hoeft geen eigen materialen mee te nemen. Meedoen kost 5 euro, de materialen als verf en krijt, maar ook de kwasten meegerekend. Ook zit er een kopje koffie of thee bij inbegrepen. Op die manier kan je ook eerst ontdekken of teken en schilderen iets voor je is zonder dure aankopen te doen. Anton Dames, die altijd aanwezig is, zal de begeleiding op zich nemen. Anton schildert al jaren en kent vele technieken die hij graag overbrengt aan anderen.

Wil je meer informatie, via 023 5611845 krijg je Anton aan de lijn. Ook kan er via veste@maatvast.nl gereageerd worden.