Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 19 november 2019
Snel naar:

Kerstmarkt 2019

14 december
Graan voor Visch 14302 2132 VJ Hoofddorp
+31 0613463830
  • za 14 december 15:00 - 21:00 uur

Extra informatie
  • Vanaf de Rotonde Graan voor Visch (A-weg) langs de Aldi - Moskee en over het bruggetje het terrein aan de linkerkant (P-Punt/CJG)

Op zaterdag 14 december 2019 organiseert de wijkraad Graan voor Visch weer een gezellige Kerstmarkt in Graan voor Visch, de enige wijk in Hoofddorp met een echte Kerstmarkt!

Vorig jaar was de markt ook weer een enorm succes; een plein vol met marktkramen geconcentreerd rond een centrum met een vuurkorf en zitjes, sfeervolle live-muziek, kramen om de vuurkorf met horeca, gezellig verlichting, diverse bedrijven en organisaties die hun waar gebaseerd op de kerst komen verkopen en heerlijke drankjes en hapjes voor jong en oud (zoals erwtensoep, poffertjes, suikerspin, koffie, thee, limonade, popcorn en wereldsoep).

Op het andere plein hadden de kinderen een eigen kind-place vol met springkussens, rodelbaan, zweefmolen en schminken. In het P-Punt is ruimte voor creative activiteiten waar je je creativiteit rondom Kerst kunt loslaten voor allerlei leuke kerst ideeën o.l.v. ervaren medewerkers.

Dus wil je vanaf schemertijd komen genieten van een gezellige Kerstmarkt vlakbij het centrum van Hoofddorp? Kom gezellig langs. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Kraam huren
Er zullen weer kramen verhuurd worden (standaard: 3 meter), eventueel met stroom / verlichting. De huurprijs en tijdstippen worden nog bekend gemaakt. De kraam wordt standaard geleverd met een gekleurd dakzeil, een achterwand en er loopt een gekleurde prikkabel door de bovenkant van de kraam. Optioneel kan daarbij ook een stroompunt aangevraagd worden tegen een kleine vergoeding. Er kunnen geen straalkacheltjes op aangesloten worden dus alleen voor beperkt stroomverbruik. Verkoop van goederen moet gerelateerd zijn aan de winter/kerst en mag geen rommelmarkt uitstraling hebben. Meer informatie is te vinden via:

- Facebook: kerstmarktgvv
- Instagram: KerstmarktGVV
- Website: www.graanvoorvisch.info