Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 19 augustus 2019
Snel naar:

Kofferbakmarkt

t/m 31 oktober
Graan voor Visch 14301 2132 VJ Hoofddorp
+31 (023) 56 35 082
  • iedere laatste zaterdag van de maand - 10.00 tot 14.00 uur in de periode t/m 31 oktober

Een traditionele en sfeervolle kofferbaktmarkt op de laatste zaterdag van de maand. Doe mee als deelnemer en geef je spulletjes een tweede kans of kom lekker snuffelen tussen het wisselende tweedehands aanbod. Het aanbod is van particulieren dus de prijzen zijn in de regel heel vriendelijk.

Informatie voor deelnemers
De kofferbakmarkt is een Noord-Hollands gebruik waarbij particulieren vanuit hun auto allerlei spullen te koop aanbieden. Toegang en deelname is gratis (voor bezoekers/verkopers) en de kans is groot dat men met iets leuks naar huis gaat. Op deze markt draait het om de gezellige sfeer. De handel wordt aangeboden door particulieren die eens flink opruiming houden. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er beroepshandelaren op de kofferbakmarkt staan. Er zjin 50 verkoopplaatsen en de markt gaat - weer of geen weer - door. Verkoop alleen vanuit de kofferbak en zeiltje erachter. Geen aanhangwagens, partytenten of bestelbussen. 

Ga voor meer informatie naar www.graanvoorvisch.info en kijk bij 'kofferbakmarkt', neem contact op via kofferbakmarktgvv@gmail.com of bel / Whatsapp naar 06-13463830 (Rob Sam). Aanmelden voor de markt kan via dit formulier.

Routebeschrijving
Bij de Rotonde Graan voor Visch de afslag naar de Aldi, dan met de bocht mee naar links en dan net over het bruggetjes aan de linkerkant op P-terrein.

Parkeren voor bezoekers
In de omgeving geldt een blauwe zone, dus vergeet je parkeerschijf niet.