Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: vrijdag 19 juli 2019
Snel naar:

Kofferbakmarkt

t/m 26 oktober
Graan voor Visch 14302 2132 VJ Hoofddorp
+31 0613463830
  • iedere laatste zaterdag van de maand in de periode t/m 26 oktober

Extra informatie
  • Vanaf 09.00 uur kunnen verkopers het terrein op rijden.

Traditionele kofferbaktmarkt op de laatste zaterdag van de maand. Doe mee als deelnemer en geef je spulletjes een tweede kans of kom lekker snuffelen tussen het wisselende aanbod.

Kofferbakmarkt in Graan voor Visch in Hoofddorp! 

Wat is eigenlijk een Kofferbakmarkt en wie komt er zoal?
Op de valutamarkt wordt gehandeld in valuta, op de huizenmarkt worden huizen verkocht en op de kofferbakmarkt koop je….alles wat je maar bedenken kan.
De kofferbakmarkt is een Noord-Hollands gebruik waarbij particulieren vanuit hun auto allerlei spullen te koop aanbieden.
Toegang is gratis (voor bezoekers/verkopers) en de kans is groot dat men met iets leuks naar huis gaat.
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat er beroepshandelaren op de kofferbakmarkt staan. De handel wordt aangeboden door particulieren die eens flink opruiming houden. Ze vragen daarom in de regel weinig geld voor hun spullen, wat de drempel voor het publiek laag houdt. Op deze markt draait het niet alleen om handel en om geld. Veel mensen komen graag vanwege de gezellige sfeer. Vanaf 10.00 uur.

Geef je spulletjes een 2e kans en verdien er nog een zakcentje aan. 50 verkoopplaatsen en weer of geen weer - we gaan door !!

Verkoop alleen vanuit de kofferbak en zeiltje erachter. Geen aanhangwagens, partytenten of bestelbussen!

Meer info / inschrijven via:
Www.graanvoorvisch.info en kijk bij ' kofferbakmarkt.

Er is plaats voor maximaal 50 kramen (met een wachtlijst optie). Meld je aan via dit formulier. Neem voor meer informatie contact op via kofferbakmarktgvv@gmail.com of bel / Whatsapp naar 06-13463830 (Rob Stam).