Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 19 augustus 2019
Snel naar:

Bewust Haarlemmermeer Wandeling

5 oktober
Ijweg 961 2131 LV Hoofddorp
+31 (023) 564 26 20
  • za 5 oktober 10:00 - 11:30 uur

Extra informatie
  • We verzamelen om 10:00 uur voor de deur van Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse Bos. Parkeren kan gratis voor de deur.

  • We verzamelen om 10:00 uur voor de deur van Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse Bos.

Wandel je met ons mee?

Wandelen verbindt, daar houden wij van. Eén keer per maand, op zaterdagochtend, begeleidt één van onze professionals de wandeling. Iedere professional doet dit op zijn of haar eigen wijze met hetzelfde doel; samen stappen maken naar een bewuster leven. Een gesprek tijdens de wandeling ontstaat vanzelf en soms zijn we even stil en genieten we van de omgeving en de verbinding met elkaar. 

Yogalen met Sandra Diependaal

Tijdens deze eerste wandeling van Bewust Haarlemmermeer staat de wandeling in het teken van Yoga en Wandelen; "Yogalen".

Onder begeleiding van onze professional Sandra Diependaal gaan we heerlijk wandelen langs het meer, met af en toe een pauze voor yogahoudingen, ademhalings-en balansoefeningen en meditaties. Ervaring met yoga is niet nodig. Sportschoenen/wandelschoenen en makkelijk zittende kleding zijn prettig voor deze wandeling.

Praktisch

We verzamelen om 10:00 uur voor de deur van Papa's Beach House in het Haarlemmermeerse Bos. Parkeren kan gratis voor de deur. Samen wandelen we langs het meer en door het bos en komen rond 11:30 uur terug bij het beginpunt. We nodigen je uit voor een kopje koffie of thee (voor eigen rekening) bij Papa's Beach House tot 12:00 uur.

Deelname aan de wandeling is gratis. Wandel je mee?