Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 19 augustus 2019
Snel naar:

Mary Poppins Returns

6 september
Harmonieplein 2 2151 AL Nieuw-Vennep
+31 (023) 566 95 65
  • vr 6 september 20:00 uur

Filmhuis Pier K.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte supernanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt.

Mary Poppins schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical!

Regisseur: Rob Marshall

De Telegraaf: "De kleurige karakters, onder wie Meryl Streep als Mary's heerlijk excentrieke tante Tatiana en Lin-Manuel Miranda als ouderwetse lantaarnaansteker, maken samen met de nieuwe, voortreffelijk gebrachte liedjes deze nieuwe Poppins tot een genot om naar te kijken en luisteren."

Algemeen Dagblad: "Mary Poppins Returns is een waardig vervolg op de jarenzestigklassieker. De nieuwe liedjes zijn aanstekelijk en schitterend in beeld gebracht in uitbundige decors vol zuurstokkleuren."