Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 19 augustus 2019
Snel naar:

Bardo Leest - Joe & ik

4 november
Burgemeester Jansoniushof 11 2131 BM Hoofddorp
+31 0203334700
  • ma 4 november 20:00 uur

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken de deelnemers naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. De leesgroep bespreekt interessante, nieuwe perspectieven. Een ieder die wil, kan aansluiten bij de leesclub.

Joe & ik – Mireille Geus
Op maandag 4 november 2019 bespreekt Bardo Leest ‘Joe & ik’ van Mireille Geus. Inloop vanaf 19.45 uur, start vanaf 20.00 uur.

Inhoud en indruk
Als vader Joe weet dat hij ongeneeslijk ziek is gaat hij met zoon Woelie voor een laatste keer op reis. Vanuit het perspectief van Woelie krijgen we een inkijkje in dit gezamenlijke avontuur. Terwijl het afscheid nadert wordt hun onderlinge band steeds hechter. Ze leren niet alleen elkaar en de wereld beter kennen, maar ook hoe ze op eigen benen kunnen staan.

“Een bijzonder en aangrijpend boek over de band tussen vader en zoon waarin een boel thema’s de revue passeren.” – Jeanine van Aalst, medewerker Bardo

Aanmelden
Mail naar leerhuis@hospicebardo.nl 

Parkeren
Het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten. Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.