Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 12 november 2019
Snel naar:

Senioren Rockkoor – My Generation

t/m 18 januari 2020
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • do 19 september 15:00 - 17:00 uur

Pier K, Amstelring Dagbesteding en Poppodium Duycker werken weer samen aan het senioren Rockkoor My Generation. Alle ouderen uit de Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit succesvolle Rockkoor. Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Voor deze cyclus is er nog steeds ruimte in het koor en we repeteren wekelijks, beginnende op donderdag 19 september en wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een optreden in Duycker. Doe je alle 15 keer mee of alleen een losse les? Beide is mogelijk! Losse kaartjes zijn € 8,00 en verkrijgbaar bij de Kassa van het Cultuurgebouw op online via de 'tickets' knop hierboven!

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Wilt u graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, u bent hierin zeker niet de enige.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mvanlimbeek@amstelring.nl of 06-22064255