Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 19 november 2019
Snel naar:

Cafe Live XXL

30 november t/m 1 december
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 30 november 20:30 - 01:00 uur

Elke tweede donderdag van de maand treden er lokale bands en solo artiesten op in het Duyckercafé tijdens Café Live. Voor één keer zetten wij dit concept in onze kleine zaal om groots een nieuw seizoen Café Live te vieren.

In deze XXL editie ontdek je niet één band, maar krijg je een meervoud aan bands en singer-songwriters te zien! En het mooiste van dit alles; het is helemaal gratis! De eerste twee namen zijn bekend.

Lake Michigan heeft de koers richting Americana scene gezet. Geïnspireerd door Zac Brown Band, Jason Isbell & Kacey Musgraves komen zij met een rugzak vol liedjes. De samenzang verrijkt de verhalende teksten die met volle overtuiging worden gebracht. Verwacht van de muziek een vintage sound met popelementen die live met veel speelplezier over wordt gebracht.

De nummers van Melle worden verpakt in een repertoire van eerlijke, kleine liedjes tot explosieve stukken. Van kleins af aan, schreef Melle zijn eigen nummers en ontdekte hij verschillende instrumenten zoals cello, ukelele, gitaar en piano. Zijn muzikale inspiraties variëren van acts als Ruben Hein en Tom Odell tot gevestigde namen zoals The Beatles, Queen en Coldplay.

More to be announced