Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: dinsdag 19 november 2019
Snel naar:

Vennip Live

21 november
Harmonieplein 2 2151 AL Nieuw-Vennep
+31 (023) 566 95 65
  • do 21 november 20:00 - 23:00 uur

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

20:30 uur: Out of the Blue
Out of the Blue is een vrolijke band uit de 10’s. Ze coveren bekende classics van onder andere The Beatles, Chuck Berry, The Golden Earring en George Ezra. Daarbij zet de band van de nummers een eigen versie neer en dat frist de zaak flink op! Saxofoon, keys, gitaar, bas, drums en zang, alles is aanwezig om een swingend optreden neer te zetten.

21:30 uur: Stixs Stixs
Stixs Stixs is een vijf-mans formatie die het als een uitdaging ziet om niet zo alledaagse blues-, r&b-, pop- en jazznummers op eigen wijze te coveren. Het repertoire en genre zijn redelijk breed; van Tina Turner tot U2, van Boz Scaggs tot Kings of Leon en van Marc Brussard tot Radiohead. Kortom: een leuke mengeling van swing, rock en easy listening. De band bestaat uit: Erika (zang), Willem (drum), Rob (bas), Martin (toetsen) en Peter (gitaar).