Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 12 december 2019
Snel naar:

Giga Kinderkerstkoor

14 december
Raadhuisplein 3-9 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 56 69 568
  • za 14 december 13:00 - 14:00 uur

Optreden van leerlingen uit groep 5 t/m 8 van diverse basisscholen uit Haarlemmermeer. Dit optreden is voor het goede doel tijdens de GIG Parade, een nieuw en uniek festival dat georganiseerd wordt door stichting GIG Haarlemmermeer.

In en rondom de passage van Het Cultuurgebouw vinden tussen 12.00 en 18.00 uur allerlei feestelijke activiteiten plaats: van een DJ workshop, tot optredens van jongeren. Tijdens dit festival staat de kerstgedachte centraal en wordt geld ingezameld voor twee goede doelen: Hospice Bardo en het Adamas Inloophuis. Naast hun dagelijkse werkzaamheden verzorgen deze twee fantastische instellingen onder meer scholing voor vrijwilligers en organiseren zij samen verwendagen voor patiënten met kanker, patiënten in de laatste levensfase en hun naasten.

Het evenement wordt onder meer ondersteund door Het Cultuurgebouw, ZangExpress, de Rabobank, lokale ondernemers, en de gemeente Haarlemmermeer. De GIG Parade wordt feestelijk geopend door Marja Ruigrok, de wethouder van Kunst en Cultuur.