Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 22 februari 2020
Snel naar:

Bardo Leest - De vijf inzichten van Frank Ostaseski

26 maart
Burgemeester Jansoniushof 11 2131 BM Hoofddorp
+31 0203334700
  • do 26 maart 20:00 - 22:00 uur

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken de deelnemers naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. De leesgroep bespreekt interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten bij de leesclub.

De vijf inzichten – Frank Ostaseski
Op donderdag 26 maart bespreekt Bardo Leest de vijf inzichten van Frank Ostaseski.

Inhoud en indruk
De vijf inzichten zal iedereen kunnen inspireren; of je nu de dood in de ogen kijkt, zorgt voor een zieke geliefde, of simpelweg een manier zoekt om meer te leven in je dagelijkse bestaan. Het biedt onvergetelijke wijsheden en inzichten over de weg naar radicale verandering, vol emotionele verhalen die borrelen van levensvreugde.

Frank Ostaseski is medeoprichter van het Zen Hospice Project, het eerste boeddhistische verpleeghuis voor terminale patiënten die nergens anders terecht konden, en heeft in de afgelopen dertig jaar meer dan duizend mensen op hun sterfbed begeleid. Alles wat hij van hen heeft geleerd over betekenisvol leven heeft hij samengevat in de vijf inzichten die hij in dit boek introduceert.

Dit boek nodigt mij uit me te verbinden met de dood, waardoor het leven zich steeds dieper opent.”
Aldus Marieke, die Bardo Leest tipte over dit boek.

Aanmelden
Mail naar leerhuis@hospicebardo.nl

Parkeren
Het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten. Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.