Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: vrijdag 10 april 2020
Snel naar:

Bardo Leest – Lampje – Annet Schaap

22 juni
Burgemeester Jansoniushof 11 2131 BM Hoofddorp
+31 0203334700
  • ma 22 juni 20:00 - 22:00 uur

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken de deelnemers naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. De leesgroep bespreekt interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten bij de leesclub.

Lampje – Annet Schaap
Op maandag 22 juni bespreekt Bardo Leest Lampje van Annet Schaap.

Inhoud en indruk
Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland, dat nog niet vastzit aan het vasteland. Over Lampje, de dochter van de vuurtorenwachter, die iedere avond de eenenzestig treden beklimt om het licht aan te steken. Over en stormachtige avond, waarop de lucifers op zijn en alles misgaat. Maar vooral over dapper zijn en meer kunnen dan je ooit had gedacht.

Winnaar van de Woutertje Pieterse Prijs 2018.

Een boek vol spanning. Het avontuur gaat steeds verder. Iedere keer werd ik weer verrast. Ik wilde steeds dat het boek verder werd voorgelezen. En nu wil ik het nog eens lezen.” Emiel Rhodius (zoon van Christiaan, arts in Bardo) over zijn favoriete boek.

Aanmelden
Mail naar leerhuis@hospicebardo.nl

Parkeren
Het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten. Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.