Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 26 oktober 2020
Snel naar:

Bardo Leest – Met het einde in gedachten – Kathryn Mannix

25 november
Burgemeester Jansoniushof 11 2131 BM Hoofddorp
+31 0203334700
  • wo 25 november 20:00 - 22:00 uur

‘Bardo Leest’, de boekenclub van Bardo, neemt boeken als uitgangspunt voor onderlinge ontmoeting en verdieping. In gesprek zoeken de deelnemers naar wat inspireert, schokt en vragen oproept. De leesgroep bespreekt interessante, nieuwe perspectieven die verrijken. Een ieder die wil, kan aansluiten bij de leesclub.

Met het einde in gedachten – Kathryn Mannix
Op woensdag 25 november bespreekt Bardo Leest Met het einde in gedachten van Kathryn Mannix.

Inhoud en indruk
Kathryn Mannix is al dertig jaar werkzaam in de palliatieve zorg. In dit boekt deelt ze prachtige verhalen uit een leven van zorg voor mensen in hun laatste levensfase. Aan de hand van inzichten over het leven, de dood, en alles daartussen bespreekt dit boek de mogelijkheid om de dood humaan tegemoet te treden, verstandig en voorbereid. En toont het de onverwachte schoonheid, waardigheid en volkomen menselijkheid van een leven dat ten einde is

Rob Bruntink in Pallium: ‘Al met al een briljant boek. Mocht je dit jaar één boek over palliatieve zorg willen lezen, laat het dan dit boek zijn.”

Aanmelden
Mail naar leerhuis@hospicebardo.nl

Parkeren
Het parkeerterrein bij Bardo is voorbehouden aan het bezoek van patiënten. Parkeergarage de Vier Meren is op 4 minuten lopen van Bardo.

Deel via social media