Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 22 februari 2020
Snel naar:

Seniorenkoor ‘My Generation’

12 maart t/m 4 juni
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • do 12 maart 15:00 - 16:00 uur

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding werken van 12 maart weer samen aan het senioren Rockkoor My Generation. Ouderen uit de Haarlemmermeer, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit project! Altijd al in een rockkoor willen zingen? Kom dan nu meedoen met My Generation in Duycker!

Je hoeft echt geen Nederlandstalige ‘verpleeghuis-hits’ te vewachten. We spelen lekkere stevige pop- en rocknummers. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Iedere donderdagmiddag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan

Ondersteuning nodig of bent je juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op met Mara van Limbeek via: mvanlimbeek@amstelring.nl.

Kaartjes zijn te koop aan de tickets en infobalie van Het Cultuurgebouw.