Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 12 augustus 2020
Snel naar:

Festijn met bouwsteentjes | LEGO

21 + 22 november
IJweg 1415 2152 NB Nieuw-Vennep
  • za 21 november 10:00 - 17:00 uur
  • zo 22 november 10:00 - 17:00 uur

Een beurs waar werkelijk alles van LEGO is, wie wil dat nou niet? Het is een markt voor verzamelaars, handelaars en in- en verkopers.

Al met al is het een groot festijn voor de hele familie. Er is veel te doen voor alle leeftijden.

Bouwwedstrijden
Heel belangrijk is natuurlijk dat je ook zelf kunt bouwen met lego. Er is een grote Lego bouwhoek ingericht met allemaal verschillend soorten en kleuren lego bouwsteentjes. Je kunt hier meedoen aan verschillende bouwwedstrijden of gewoon lekker de hele middag bouwen.

Duplo voor de echte kleintjes
Er is een kleine Duplo hoek voor de echte kleintjes die alvast kennis kunnen maken met de het “grote lego”. Lekker bouwen en spelen.

Demonstraties en verkoop
Het festijn zal voornamelijk gevuld zijn met vele standhouders en verkopers van lego. Passionele standhouders presenteren met trots hun bouwwerken, waar uren/dagen werk in zit. Complete steden, treinbanen, iconische figuren uit verschillende films, thema gerichte bouwwerken, voertuigen, technisch lego, bestuurbaar lego en ga zo maar door. Er is ook verkoop van Lego, van unieke verzamelbouwwerken tot kleine onderdelen.

Springkussens
Er zal ook een zaal worden ingericht met springkussen door het KinderPretpark van de Vanzantenhal. Een klein aantal springkussen om de dag even te breken. Let wel op toegang onder begeleiding van een volwassenen.

Deel via social media