Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 16 juli 2020
Snel naar:

Liefde voor Muziek : Favourite Sky

17 juli
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • vr 17 juli 20:00 - 21:00 uur

Deze zomer organiseert Duycker ‘Liefde voor Muziek’. Duycker zet lokale artiesten in de spotlight. De avond wordt gehost door een kantoormedewerker van Duycker die de artiesten kort interviewt en het publiek om input vraagt. Kortom; artiesten in een kleine setting op een groot podium, medewerkers die de planken betreden en de grote zaal als intieme huiskamer. Iets wat Duycker nog nooit eerder hebben gedaan! Deze editie Favourite Sky.

Favourite Sky is een alternatieve popband afkomstig uit de 3 H’s (Haarlemmermeer, Haarlem en Hoorn). Het repertoire van Favourite Sky is te omschrijven als indiepop met Americana-invloeden. De muzikale referenties lopen van The Black Keys via Wilco en Paul Weller naar The Pixies. De band heeft een sterk eigen geluid dat zich laat omschrijven als een mix van indie-rock, wave en pop.

Beperkte capaciteit

*Dit programma is vernoemd naar de landelijke campagne Liefde voor Muziek. Een initiatief van de voltallige Nederlandse muziekindustrie. Ruim 9000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van de muziekbranche steunen de campagne met hart en ziel. Kijk voor meer informatie op www.liefdevoormuziek.nu

Deel via social media