Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 8 augustus 2020
Snel naar:

Thirst Aid Kit Live + Schaftavond

28 + 29 augustus
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • vr 28 augustus 18:00 - 01:00 uur

In juli en augustus gaat Duycker wekelijks door met de succesvolle 'Thirst Aid Kit'. Deze keer live in het café. Duyckercafé support met deze avonden de Nederlandse brouwers. Tijdens de 'Thirst Aid Kit Live + Schaftavond' krijg je ook de kans om eerst een hapje te komen eten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Schaft: Duyckercafé serveert twee verschillende gerechten voor €16,-. Super malse spare-ribs of een heerlijk vega burger. Beide gerechten worden geserveerd met coleslaw en friet. | Reserveren noodzakelijk

Inloop: vanaf 18:00 uur.
Keuken open tot 20:00 uur

Thirst Aid Kit: Je reserveert voor helemaal niets een tafel in het café, bij binnenkomst bestel je Thirst Aid Kit van die week. Voor €20,- krijg je een bucket op tafel met 3 bieren van een Nederlandse brouwerij. Daarnaast krijg je ook een proefformulier, wat achtergrondinformatie over de bieren en de brouwerij. 

31 juli: brouwerij 'Uiltje'
28 augustus: brouwerij 'Het Nest'

Er is geen live proeverij, je drinkt lekker op eigen tempo het bier. Halverwege de bieren zetten wij ook een mandje bittergarnituur op tafel (vegetarische optie mogelijk). Misschien wel de leukste manier om Nederlandse brouwers te leren kennen! Een bucket is goed te delen met twee personen, maar alleen kan uiteraard ook.

Reserveren kan van te voren door een WhatsApp te sturen naar: 06-21262434. Maar het is een gewone caféavond. Je kan dus altijd even aanwaaien en kijken of er een tafeltje vrij is en je bent niet verplicht om een proeverij te bestellen.

Deel via social media