Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 8 augustus 2020
Snel naar:

Zomer Specials: Ellen ten Damme

21 + 22 augustus
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • vr 21 augustus 21:30 - 20:45 uur

De Meerse; Zomer Specials. Deze voorstellingen staan los van de reguliere programmering en hebben als doel onze zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. Daarbij komen de inkomsten geheel ten goede aan de artiest

Klik hier voor de aangepaste huisregels m.b.t. Corona.


Na maanden gedwongen thuiszitten vindt Ellen het de hoogste tijd voor weer wat vrolijkheid en ongecompliceerd vertier. ‘We mogen weer’, dus we gaan weer! En wel door het hele land met de speciaal ingelaste Allez-Hop!- tournee.

Ellen ten Damme speelt met de helft van haar Magpie Orchestra de hits uit haar programma’s Paris-Berlin en Casablanca. Ook zal haar kersverse single ‘Más Caliente in Magnetron’ in volle glorie te zien en te horen zijn.

Ola! olé! Heter dan ooit, behalve Ellen ten Damme zelf, is haar nieuwe zinderende zomercocktail ‘Más Caliente in Magnetron’. Iedereen zal dansend de zomer door moeten brengen vanwege deze onweerstaanbaar vrolijke klanken, geproduceerd door de aan bananen en Mojito’s -verslaafde Ellen en haar oude muziekmaat JB Meijers. Overgoten met een scheut Tequila-rum en Zuid Amerikaanse zonneschijn, is deze sexy single nogal anders dan je zou verwachten van dit duo. Het kan al gauw te heet worden (más caliente), dus op gepaste afstand blijven is wellicht beter.

In het voorjaar van 2021 speelt Ellen weer met haar gehele Magpie Orchestra het programma Casablanca. Allez-Hop! is een speciaal ingelast ‘best-of’ programma.

Deel via social media