Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 8 augustus 2020
Snel naar:

Duyck in het Fort: So What for Kids

29 augustus
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 29 augustus 15:00 - 16:00 uur

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor Duyck in het Fort. Een minifestival in Haarlemmermeer. Gedurende drie dagen organiseert Poppodium Duycker verschillende events vanaf deze prachtige monumentale plek in Hoofddorp. Op zaterdag 29 augustus zingen, dansen en spelen kinderen in de open lucht mee met So What.

De getalenteerde jazzmuzikanten van SoWhat staan te trappelen om tijdens dit concert weer een gevarieerd programma bij elkaar te spelen voor de kleintjes vanaf 1 jaar, hun ouders, grootouders, tantes, ooms. Iedereen is welkom. Het concert duurt één uur, waarin van alles aan bod komt: klappen, dansen, spelen, zingen, luisteren, klassieke muziek, jazz, voorlezen... en het allerleukste is dat de kinderen zelf mogen meedoen.

Duyck in het Fort is een samenwerking met Stichting Fort van Hoofddorp en Vis aan de Linie.
Stichting Fort van Hoofddorp heeft ervoor gezorgd dat het forteiland publiek toegankelijk is als stadspark zodat iedereen de magie van deze plek kan ervaren. Vis aan de linie is een fast-casual restaurant. Bezoek ze voor een avondje uit, een kop koffie op het terras aan de gracht of haal een gerookt visje in de viswinkel of haal een picknickmand en pak een kleedje om heerlijk te gaan genieten op een lekker plekje op het forteiland.

Deel via social media