Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 8 augustus 2020
Snel naar:

Zomer Specials: Dennis Kivit

29 augustus
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • za 29 augustus 20:30 - 22:03 uur

De Meerse; Zomer Specials. Deze voorstellingen staan los van de reguliere programmering en hebben als doel de zalen in te zetten waarvoor ze bestemd zijn. Daarbij komen de inkomsten geheel ten goede aan de artiest.  


Het allermooiste gezongen repertoire in een intieme, sfeervolle festivalsetting. Muziek heelt. Muziek verbindt. Muziek ontroert. Van Brel tot Beatles, van Dylan tot kleinkunstklassiekers en mooie Nederlandstalige popliedjes van Dennis’ nieuwste album Hartkracht.

Wat Dennis kan met zijn muziek is je werkelijk en oprecht raken. Hij laat zich graag inspireren door The Beatles, spirituele schrijvers als Eckhart Tolle, maar bovenal wordt hij geïnspireerd door mensen en ontmoetingen.

Dus laat je meenemen, laat je raken.

Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, en leerde met zijn stem, zijn muziek én stilte een schouwspel neer te zetten wat ontroert en wat je mee wil maken. Hij zong eerder in musicals als Cats en Les Miserables en in a capella groep Montezuma’s Revenge. 

Dennis wordt op de vleugel begeleid door meesterpianist Leo Bouwmeester. Speciale gast deze avond is componist en maestro Frans Ehlhart. Na bijna 20 jaar staat Dennis weer samen met hem op de planken. Ze spelen o.a. ‘Nooit verloren’ van hun prachtige cd ‘Zoektocht’. Ehlhart speelde met Adèle Bloemendaal, Hans Dorrestijn en Willem Nijholt.

Bekijk de aangepaste huisregels m.b.t. Corona.

Deel via social media