Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zaterdag 8 augustus 2020
Snel naar:

Duyck in het Fort: Maya Zingt

30 augustus
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • zo 30 augustus 11:00 - 12:30 uur

Extra informatie
  • Deze familievoorstelling vindt plaats in het Fort van Hoofddorp.

Het laatste weekend van augustus is het tijd voor Duyck in het Fort. Een minifestival in Haarlemmermeer. Gedurende drie dagen organiseert Poppodium Duycker verschillende events vanaf deze prachtige monumentale plek in Hoofddorp. Op zondag 30 augustus speelt Samba Salad de familievoorstelling 'Maya Zingt De Wereld Rond'.

Wie met Maya meegaat weet dat er rare dingen kunnen gebeuren. Spontaan sleept ze iedereen mee op een tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen met mensen en beesten. Gelukkig bekijkt de vrolijke Maya de wereld door een zonnige bril en wil het publiek haar graag helpen. Met een koffer vol fantasie en handige spulletjes kom je een heel eind en de eigenwijze Maya weet dat eigenlijk niets onmogelijk is, immers; ‘in je hoofd kan alles!’

Maya zingt, danst en trommelt er lustig op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar muzikale vriendje Tim mee. Lieve en stoute liedjes met herkenbare thema’s uit het eigentijdse repertoire van Samba Salad. Toegankelijk variaties op de samba, salsa en de calypso met een vrolijke knipoog naar de jazz nemen je mee op een betoverende en verrassende reis.

Duyck in het Fort is een samenwerking met Stichting Fort van Hoofddorp en Vis aan de Linie.
Stichting Fort van Hoofddorp heeft ervoor gezorgd dat het forteiland publiek toegankelijk is als stadspark zodat iedereen de magie van deze plek kan ervaren. Vis aan de linie is een fast-casual restaurant. Bezoek ze voor een avondje uit, een kop koffie op het terras aan de gracht of haal een gerookt visje in de viswinkel of haal een picknickmand en pak een kleedje om heerlijk te gaan genieten op een lekker plekje op het forteiland.

Deel via social media