Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 4 augustus 2021
Snel naar:

The Doors Alive

19 september
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • zo 19 september 21:00 uur

Extra informatie
  • Wegens Corona is deze show verplaatst. De nieuwe datum wordt 19 februari 2021. Gekochte ticket blijven geldig. Ticketkopers ontvangen binnen afzienbare tijd¬† een e-mail van Ticketmaster met de diverse opties.

The Doors Alive is een Britse tributeband die wordt beschouwd als dé band die het geluid van de legendarische rockgoden The Doors het beste neer kan zetten. Hun frontman vangt met gemak de rijke baritonstem van Jim Morrison, terwijl zijn compagnons de muzikale kunsten van Ray Manzarek, Robby Krieger en John Densmore laten horen.

Om het authentieke jaren zestig-geluid compleet te maken gebruikt de band dezelfde instrumenten die de leden van The Doors oorspronkelijk gebruikten. Vintage keyboards als de Gibson G101 en de Fender Rhodes Bass piano en een vintage Gibson S.G. gitaar. De band creëert het geluid, de uitstraling, de aanwezigheid en de magie. Ze voeren het publiek moeiteloos en perfect terug in de tijd met klassieke hits als 'Light My Fire', 'When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’ en ‘The End’.