Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 4 augustus 2021
Snel naar:

Night of the Guitars

22 + 23 oktober
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • vr 22 oktober 20:00 - 00:30 uur

Extra informatie
  • Wegens Corona is deze show verplaatst van 24 oktober 2020 naar 22 oktober 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen binnen afzienbare tijd opnieuw een e-mail met de diverse opties.

Lulo Reinhardt, Stephanie Jones, Alexandr Misko en Yuliya Lonskaya brengen een ode aan de klassieke gitaar met de show 'Night of the Guitars'.

Vier prijswinnende gitaristen, diverse genres en toch samen op het podium om muzikale ideeën uit te wisselen, samen te spelen en te verrassen met improvisaties. Verwacht innovatieve klassieke gitaarmuziek met uitstapjes naar latin swing, gypsy en tango. Maar ook fingerstyle, bossa nova en folk zijn te horen.

Gitaarvirtuoos Lulo Reinhardt speelt wereldmuziek en latin swing. Hij werd opgevoed in de Sinti-traditie waar de muziek van Django Reinhardt een grote rol speelde. De gepassioneerde Stephanie Jones deelt haar muziek graag en wordt erkend als een innovatief en diepgaand muzikaal kunstenaar. De 21-jarige Alexandr Misko is een opvallende naam in een nieuwe generatie energieke gitaristen.  Yuliya Lonskaya neemt de genres bossa nova en tango voor haar rekening.