Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 29 oktober 2020
Snel naar:

Urban Writers Day: Show Skills!

31 oktober
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 31 oktober 12:00 - 18:30 uur

Extra informatie
  • Meedoen is gratis en de capaciteit is zeer beperkt.

Tijdens Urban Writers Day: Show Skills! krijg je de kans op jouw DJ-, producing- of rapskills te showen. Samen met andere jongeren kan je een dag lang schrijven aan nieuwe tracks onder begeleiding van professionals uit de scene. Alles is aanwezig om het tot een succes te maken; van te gekke coaches tot professionele apparatuur!

Het programma bestaat uit de volgende drie onderdelen:

    1. Een producing-workshop, waarbij je onder begeleiding van een ervaren producer gaat werken aan een eigen track in het studioprogramma Ableton.

    2. Een schrijfsessie onder begeleiding van Black Acid. Hierbij ga je samen met de andere deelnemers verder werken aan je eigen tracks. In ongeveer 2 uur helpt DamnDamy je om de tracks nog vetter te maken.

    3. Als klap op de vuurpijl komt Rico (Opgezwolle), een van de meest succesvolle Nederlandse rappers ooit, langs om vanuit zijn ervaring feedback te geven op je tracks. Ook vertelt hij over hoe hij zijn succesvolle carrière heeft opgebouwd.

Wil je je meteen inschrijven? Stuur een mail aan kay@duycker.nl.
Of heb je nog vragen? App je vraag naar 06-81703857.

De Urban Writers Day is een initiatief van Duycker en is onderdeel van de campagne #YouChoose! van de gemeente Haarlemmermeer, waarbij Duycker iedereen wil aanmoedigen zijn of haar talent te laten zien en verder te ontwikkelen. ShowSkills!

Deel via social media