Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 18 april 2021
Snel naar:

The Best of The Carpenters

9 juni
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • wo 9 juni 19:30 - 20:43 uur

In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld. Broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische en herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters is nu eindelijk in het theater te beleven, een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land. Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Met wereldberoemde songs als: Top of The World, Yesterday Once More, Jambalaya, I Won't Last a Day Without You én natuurlijk Close to You. Dit aangevuld met een selectie “The Best of Ballads” in de sfeer van The Carpenters.

De band bestaat uit deze 4 TOP musici:

Astrid Akse – drums, percussie en zang

Theatertours en optredens met o.a: Edsilia Rombly, Mathilde Santing, Danny de Munk, Veldhuis en Kemper, Lois Lane, Waylon, Vrienden van Amstel live met Xander de Buisonjé en nog veel meer.

L’dia on Bass – bas en zang

Theatertours en optredens met o.a. Candy Dulfer, Edsilia Rombly, Veldhuis en Kemper, Trijntje Oosterhuis en al eerder in de MBN productie ‘Storytellers’ met o.a. Syb vd Ploeg en Maarten Peters.

Edward Reekers – zang en piano

Kayak en al Jaren te zien in de volgende MBN Producties: Motel Westcoast, The Best of Britain, The Stones vs. The Beatles e.a.

Peter Krako – Gitaar en zang

Willeke Alberti, Elske DeWall, The Best of Ireland e.a.