Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 12 mei 2021
Snel naar:

4 Da Culture

2 juli
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • vr 2 juli 20:00 - 22:00 uur

Ben je klaar voor de tweede editie van de urban avond 4 Da Culture? Taze M released tijdens deze editie zijn spiksplinternieuwe album ‘4 Da Culture’ daarnaast zijn er drie gastoptredens van Destiny, ESUMI en Jarayo. Als jij klaar bent om opkomend talent te ontdekken en te zien shinen en ook toe bent om eindelijk weer eens een live optreden te zien dan moet je deze even onthouden.

Taze M
Een gepassioneerde creative. De organisatie van avonden zoals deze, zijn eigen album uit brengen maar bovenal mensen bij elkaar brengen, is waar Taze M energie van krijgt! Zijn muziek is een unieke urban stijl en combi van Engelstalig en Nederlandstalig. Al gauw verspreidt deze muziek een ‘positive vibe’ onder iedereen die het hoort.

Jarayo
Ambitieus en creatief, Jarayo is een opkomende artiest en producer. Hij maakt muziek maar uit zijn gedachtes en emoties ook door het maken van visuals en het bewerken van foto's. In het dagelijks leven laat 'Jarayo' zich door van alles inspireren en komt daardoor altijd uit op iets nieuws.

ESUMI
ESUMI is een jonge creatieveling op meerdere vlakken. Vanuit Rotterdam maakt ze muziek met een unieke sound en werkt ze samen met artiesten in zowel de binnenlandse als buitenlandse underground scene. Be on the lookout for her!

Destiny
Rapper en model. Hij wil anderen laten zien dat het nooit onmogelijk is om een verandering in je leven te maken. Daarom besloot hij zichzelf Destiny te noemen. Zijn eigen bestemming heeft hij gevonden. Dat blijkt wel uit het succes dat hij behaalt met nummers als "Lachenzonderpijn", "Lieververliezen" en "Supersonic Dash" op soundcloud.