Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 12 mei 2021
Snel naar:

Writers Day: Songwriting & Lyrics

12 juni
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 12 juni 12:00 - 18:30 uur

Ben jij een singer-songwriters, band of schrijvende solo artiest en wil je je laten inspireren om je tracks naar een hoger niveau te brengen? Op 12 juni is het tijd voor een Writers Day met niemand minder dan Tim Akkerman, Kevin Stunnenberg en Frank Siera.

Op deze dag krijg je de kans om samen met andere lokale muzikanten een dag lang te schrijven aan nieuwe tracks onder begeleiding van professionals uit de scene. Alles is aanwezig om het tot een succes te maken; van te gekke coaches tot professionele apparatuur!

Het programma bestaat uit de volgende drie onderdelen:

  1. Een workshop tekstschrijven onder begeleiding van schrijver en regisseur Frank Siera (o.a. Nationale Opera, Koninklijk Conservatorium & ArtEZ Muziektheater).
  2. Een schrijfsessie onder begeleiding van Kevin Stunnenberg (ex-Birth of Joy). Hierbij ga je samen met de andere deelnemers aan de slag. Gebruik de teksten uit de eerste workshop en werk samen aan verse, nieuwe tracks. Kevin helpt je ondertussen om de tracks nog vetter te maken!
  3. Als klap op de vuurpijl komt Tim Akkerman (ex-Di-Rect) langs om vanuit zijn ervaring feedback te geven op je tracks! Ook vertelt hij over hoe hij zijn succesvolle carrière vol ups & downs heeft opgebouwd.