Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 25 oktober 2021
Snel naar:

Pater Moeskroen (19:30)

23 april 2022
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 23 april 2022 20:00 - 21:15 uur

Extra informatie
  • Let op: dit concert wordt verplaatst. Duycker zoekt momenteel naar een nieuwe datum voor dit concert. Tickets blijven uiteraard geldig voor deze nieuwe datum en ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin diverse andere opties.

De band Pater Moeskroen bestaat 35 jaar, dus tijd voor een feestje! Toeschouwers nemen plaats in een intieme ambiance, bij de band en haar rijke folk-instrumentarium. In de voorstelling 'Geeft Een Rondje' vertellen De Paters als straatmuzikanten en troubadours over 35 jaar hoogte- en dieptepunten.

Reden voor een feestje heeft Pater Moeskroen eigenlijk altijd. Maar dit keer is het voor de heren wel heel speciaal. Vijfendertig jaar geleden trok een groep goedlachse studenten muziektherapie als straatmuzikanten via Parijs naar San Sebastian. Om vervolgens terug te keren via Moeskroen, België. Vol muzikale ideeën én met het plan de ‘trappist’ genaamd Pater Moeskroen als bier van wereldklasse te introduceren, keerde men terug. Het beoogde biermerk werd de bandnaam, de rest is geschiedenis. Talloze theatershows, albums, shows en hits verder (wie herinnert zich niet: Laat Maar Waaien, Roodkapje, Joost, Dansen en Hela Hola?), is de band nog altijd een begrip in theater- en feestland.