Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 23 januari 2022
Snel naar:

Bob Wayne (Facebook event)

12 mei
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • do 12 mei 20:30 - 23:00 uur

Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt verhalenverteller Bob Wayne zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. "Ik hou van mijn band, ik hou van spelen en reizen met andere muzikanten, maar door de jaren heen heb ik altijd gefantaseerd over het maken van een soloplaat en alleen de wereld rondreizen, alleen ik en mijn gitaar. Nu ga ik het doen!"

Gewapend met zijn album getiteld 'ROGUE' zou Bob zijn tour in Europa beginnen. In 2022 hoopt hij dit alsnog te doen om vervolgens naar Noord- en Zuid-Amerika te gaan waarmee hij meteen een wereldrecord probeert te vestigen. "Ik ontdekte dat het wereldrecord voor de meeste shows in een tourcyclus 309 is. Dus ik dacht; waarom zou ik dat niet overtreffen?" aldus Bob Wayne.

Support: Dave Giles
Het jaar 2019 heeft Dave Giles ‘on tour’ doorgebracht om zijn tweede album 'Tennessee and 48th' te promoten. Na een 8 maanden durende inzamelingsactie kon hij producent Dean Dichoso betalen,  een band met ongelooflijke muzikanten samenstellen en de perfecte studio vinden op de hoek van Tennessee en 48th Street. Het resultaat hoor je in het voorprogramma deze avond.

Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.