Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 4 augustus 2021
Snel naar:

Robin Borneman en All Shall Be Well

1 oktober
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • vr 1 oktober 20:30 - 23:30 uur

Een echte folk avond met twee Nederlandse namen! De avond belooft een mooie mix van roots, blues, folk en filmmuziek uit Nederland. Robin Borneman komt van oorsprong uit Oss, in Nederland werd hij afgelopen zomer bekender. In Amerika wordt hij gezien als wereldster.

Robin Borneman is beroemd als frontman van het symfonische rockorkest 'Trans Siberian Orchestra'. Hij geeft jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows.

Zijn mix van roots, blues en folk is prachtig verweven in zijn nieuwste album ‘Folklore III: The Cradle Tree'. Het laatste album van zijn onlangs voltooide drieluik ‘Folklore’. Dit folk-/roots-project is er één met veel symboliek. De teksten zijn persoonlijker en gaan over bezinning, realisatie, liefde en wijsheid.

All Shall Be Well speelt instrumentale, filmische muziek. Ze bouwen aan thema’s, spelen met melodieën en zoeken naar onverwachte harmonieën. Hun muziek is associatief; ze spreken zelf liever van verhalen dan van liedjes.