Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 4 augustus 2021
Snel naar:

Oi! in Hoofddorp

9 oktober
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 9 oktober 19:30 - 23:15 uur

Het is, allang, weer hoognodig tijd voor Oi! punk in Hoofddorp. Deze Oi! punk avond schuurt eigenlijk wel aan een heus festival met 4 bands die Duycker al eens eerder mocht ontvangen, een diner en een ska afterparty als afsluiter. 

Brutal Bravo is een Duitse street, Oi! punkband uit Freiburg. Hun eenvoudige, boze, zware punkmuziek wordt beïnvloed door bands uit de jaren tachtig. Maar ook Bonecrusher en Criminal Damage zijn voor de kenner terug te horen.

On The Rampage mag dan een relatief nieuwe naam zijn in de scene, de bandleden hebben allemaal hun sporen verdiend. De band werd opgericht in 2017. Sindsdien spelen ze wilde, harde, no-nonsense streetpunk met een melodieus randje.

The Reapers is een vierkoppige streetpunkband met leden uit Utrecht én Rotterdam. Alle bandleden zijn oud-leden van de band Discharger. In december 2019 is hun eerste full-length album uitgebracht bij Rebellion Records.

Complaint is een Oi! hardcore band uit Brabant. Herrie, drank en een hoop geklaag; niets meer en vooral niets minder. We’re wright, you’re wrong is hun motto!