Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 18 april 2021
Snel naar:

Top Trouwlocatie Route @ The B House

vandaag
Taurusavenue 12 2132 LS Hoofddorp
+31 (023) 7470356
  • zo 18 april 11:00 - 16:00 uur

Ken jij de Open Toptrouwlocatie Route al, dé landelijke open dag voor trouwlocaties? Dit is de perfecte dag om samen met je lief op pad te gaan en een droomlocatie te vinden. Op zondag 18 april is het weer zover! En The B House doet mee als locatie!

Dus ga jij binnenkort trouwen? Ervaar de mooiste dag van je leven bij de inspirerende en bijzondere trouwlocatie The B House. Meer weten?  Meld je aan en kom gezellig langs voor een rondleiding!

(Aanmelding is verplicht!) 

B Inspired
Voorheen, een groene binnentuin die onderdak bood aan een deel van onze 500.000 honingbijen. Nu, een 260 m2 unieke evenementenlocatie perfect voor jullie grote dag.

Onze Buckfast honingbijen, afkomstig van Imkerij Meerbijen, produceren niet alleen heerlijke honing, maar dragen door middel van bestuiving ook bij aan een wereld met meer vruchten en planten. Naast hun nieuwe thuis op ons dak, hebben deze kleine harde werkers ook een plek waar u ze kunt bewonderen vanuit The B House.
De bijzondere glazen opbouw van The B House en het innovatieve en groene karakter biedt meerwaarde voor uw bruiloft.

B Together
Deze prachtige locatie biedt u de mogelijkheid uw gasten samen te laten komen in een onvergetelijke setting die ongetwijfeld indruk zal maken. De bijzondere imposante glazen opbouw, sfeervolle verlichting en groene decoratie zorgen voor een unieke ambiance.

B Loved
Ervaar de mooiste dag van uw leven op de inspirerende en bijzondere trouwlocatie The B House. Een prachtige ceremonie in onze sfeervolle glazen kas gevolgd door een feestelijke receptie op ons terras of het Galaxy Deck. Om het compleet te maken verzorgen wij graag een culinair diner met aansluitend een spetterend feest in The B House om uw mooiste dag mee af te sluiten!

Tijdens een van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Ons enthousiaste en professionele meeting & events team staat voor u klaar en zal haar uiterste best doen om deze dag extra bijzonder en onvergetelijk te maken. Ook onze Chef-kok en zijn team verzorgen de culinaire invulling geheel naar uw wens.

The B House is anders dan anders. Deze prachtige ruime industriële glazen kas met stijlvolle, groene inrichting en uitkijk op onze honingbijen biedt een bijzondere ambiance voor uw huwelijk. Ook is The B House een officiële trouwlocatie en dus kunt u in de kas de liefde bezegelen. Daarnaast hoort The B House bij het moderne 4 sterren hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Deze locatie beschikt daarnaast ook over een prachtig restaurant en terras, 314 hotel kamers en 17 multifunctionele vergaderzalen. Wilt u dus de prachtige B House combineren met een van onze andere zalen? Dan is dat zeker een optie! Dit geeft u ook de mogelijkheid uw gasten onder te brengen op locatie. Naast het hotel ligt een ruime parkeergarage waar uw gasten gemakkelijk kunnen parkeren met een directe verbinding naar het hotel.

The B House van zichzelf is prachtig ingericht, maar uiteraard denken wij graag met u mee om de locatie volledig naar uw wensen aan te kleden. Zo hebben wij een aantal vaste partners die u kunnen helpen om de ruimte om te toveren naar uw verwachtingen, maar ook op gebied van entertainment en audiovisuele benodigdheden hebben wij partners die u hier graag bij helpen.

B Here
Voor ons is het belangrijk dat u op een vertrouwde plek komt waar u als gast centraal staat en zich thuis voelt. Met een flinke dosis enthousiasme en gastvrijheid staat ons team 24 uur per dag voor u en uw gasten klaar. Bent u nieuwsgierig? Kom eens langs en B Here!