Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 16 juni 2021
Snel naar:

Scarlet Aura & Thorium

11 + 12 september
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 11 september 20:45 - 01:00 uur

Op deze avond nodigt Duycker twee bands uit in het genre heavy metal. Maak je op voor de Roemeense band Scarlet Aura & Thorium uit België.

Scarlet Aura

Scarlet Aura raakt sinds 2015 de metal-scene met, stuk voor stuk, betoverende metal albums. Nu is daar de ‘The Book of Scarlet’ trilogie. Drie muzikale albums die de wereld van Scarlet uitbeelden. Aura's krachtige vocalen, gedurfde gitaar aanvallen van Mihai en Rene en Sorin's uitstekende drumwerk brengen de verhalen als pure fantasy! Deze band laat nummers horen van de eerste twee delen van deze trilogie en zal deze live performance aanvullen met materiaal van het derde, nog te releasen, album.


Thorium

Onze Zuiderburen brengen binnen het genre heavy metal diverse pioneers voort. Eén daarvan is Ostrogoth en daarmee is de link naar Thorium direct gelegd. Maar liefst 3 bandleden uit Thorium zijn afkomstig uit deze band. Gitaristen Dario Frodo, Tom Tee en bassist Stripe konden hun inspiratie niet kwijt binnen de visie van Ostrogoth dus besloten ze een nieuwe band te vormen. Vandaag de dag wordt de band wordt gecompleteerd met drummer Louis van der Linden en op zang de Nederlander David Marcelis (Lord Volture). Laatstgenoemde is een schot in de roos, want zijn krachtvolle stem is precies dat wat de muziek van Thorium nodig heeft.