Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 16 juni 2021
Snel naar:

Mad Science Zomerkamp

12 t/m 15 juli
Baron de Coubertinlaan 4 2134 CG Hoofddorp
+31 (023) 562 87 02
  • ma 12 juli 09:00 - 16:00 uur

Extra informatie
  • Voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.

Na het succes van de voorgaande jaren wordt er deze zomer weer een te gek wetenschapsprogramma georganiseerd bij Bibliotheek Hoofddorp-Floriande. Kinderen kunnen zo tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

De Bibliotheek is een plek om van alles te leren en te beleven met boeken, maar in de zomer dus ook een heerlijke locatie voor een week vol wetenschappelijk onderzoek! Gedurende 4 dagen van 09.00 tot 16.00 uur gaan kinderen van 7 t/m 11 jaar samen met de gekke professoren van Mad Science op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Zomerkamp Steengoed van Mad Science Noord-Holland duikt iedere dag in een nieuwe wereld. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar bouwen zal het centrale thema zijn.

Steengoed is in Bibliotheek Hoofddorp-Floriande van 12 t/m 15 juli.

NB: het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende Corona maatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 2 weken van te voren bericht over.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van Mad Science Nederland.