Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 16 juni 2021
Snel naar:

Oranje Speeldag bij Jeugdland Nieuw-Vennep

26 juni
Getsewoudweg 2 2151 MS Nieuw-Vennep
+31 (0252) 62 08 44
  • za 26 juni 09:00 - 17:30 uur

Jeugdland Nieuw-Vennep is een beheerde speeltuin in het prachtige natuurgebied Venneperhout in Nieuw-vennep. Jeugdland ligt centraal in de Haarlemmermeer en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets, er is voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats P+R van de buslijn R-Net 397.

Bij Jeugdland kunnen kinderen spelen, bouwen, ontdekken of meedoen aan een georganiseerde activiteit. Op het omheinde terrein zijn diverse speeltoestellen, een zandbak met water speeltuin, een skelterbaaan, een air trampoline, een huttendorp en een clubhuis.

Jeugdland Is maatschappelijk betrokken, bij Jeugdland helpen vele vrijwilligers, stagiaires en trainees van jong tot oud, met en zonder beperking, iedereen is welkom! Jeugdland is tevens een belangrijke samenwerkingspartner van verschillende stichtingen in de Haarlemmermeer.

Bij Jeugdland Nieuw-Vennep is iedereen welkom, er is een gezellige terras en in het clubhuis zijn versnaperingen te koop.

 

Jeugdland Nieuw-Vennep organiseert zaterdag 26 juni in samenwerking met Oranjevereniging Beatrix een Oranje Speeldag.


Gratis entree!

Vandaag plaatsen wij een aantal luchtkussens op het terrein. Wie gaat het snelst over de stormbaan en wie glijdt het verst over de buikschuifbaan? Jonge kinderen kunnen lekker springen. Doe mee aan de skelterrace en geniet van een suikerspin.
Bij mooi weer zorgen we voor waterspelletjes en natuurlijk kun je ook lekker spelen op onze speeltoestellen.
Neem je zwemkleding, handdoek, zonnebrand en al je vriendjes en vriendinnetjes mee naar Jeugdland.

Programma

9.00 -11.00 uur 

In de ochtend zijn wij open voor kinderen tot 8 jaar begeleid door een ouder/verzorger. Ivm de corona maatregelen laten we maximaal 40 ouders toe en is reserveren voor volwassenen verplicht. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om te komen spelen verzoeken we u om met 1 ouder/verzorger per gezelschap te komen.
Kinderen van 6 en 7 jaar mogen ook zonder ouder/verzorger komen spelen als zij in bezit zijn van een zwemdiploma.
Kinderen hoeven niet te reserveren!

11.30-17.30 uur

Geopend voor kinderen vanaf 6 jaar. Vanmiddag laten wij geen ouders/verzorgers toe, alle kinderen komen zelfstandig spelen. Geef uw kind een telefoonnummer mee.

Kinderen met een beperking mogen de hele dag onder begeleiding van een ouder/verzorger komen spelen na aanmelding via info@jeugdlandnieuwvennep.nl