Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 18 oktober 2021
Snel naar:

Joke Bruijs - When Christmas is near

9 december
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • do 9 december 20:30 - 23:03 uur

Kerst vieren met elkaar, met muziek, vriendschap, gezelligheid en Joke Bruijs in When Christmas is Near.

Een aantal dingen keert steevast ieder jaar weer terug in ons bestaan. Verjaardagen, oud en nieuw, herfst, winter, etc. De tijd rondom de kerstdagen natuurlijk ook. Een aantal jaar geleden heeft Joke een prachtige kerst CD opgenomen met de titel ‘When Christmas is near’ want iedere zichzelf respecterende artiest doet dat minimaal één keer in zijn of haar artiesten bestaan.

When Christmas is near deze titel geeft eigenlijk het gevoel weer van even stilstaan bij het voorbije jaar.
Wat is er allemaal gebeurd? Leuke dingen, minder leuke dingen, we staan er even bij stil. Kerstmuziek keert in deze periode altijd ook weer voor een week of drie terug in ons leven.

Artiesten vinden het heerlijk om het kerstrepertoire ieder jaar weer te vertolken. De verzameling stukken op deze CD (o.a. oude kersthits als 'Jingle Bells', 'Have yourself a merry little Christmas' en 'Santa Claus is coming to town' maar ook verrassende liedjes die niet zo bekend zijn als: 'Christmas is for Children', 'Christmas day' en het eigen kerstlied van Joke en Frits: 'When Christmas is near', de titelsong) is met zorg uitgezocht en heeft een bijzonder sfeervolle CD opgeleverd.