Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 18 oktober 2021
Snel naar:

Gerard Alderliefste & Friends

30 oktober
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • za 30 oktober 20:30 - 23:03 uur

UNE BELLE HISTOIRE

Gerard Alderliefste komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen je theater in, om zijn eigen mooie verhaal, zijn Belle histoire, met u te delen.


Je waant je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jou het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting! Komt dat misschien door zijn recente solotournees? (Dubbel Leven, over zijn bestaan als verslavingsarts en muzikant). Dat zou goed kunnen.
Feit is dat er nu een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven inblaast.
In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van onder meer de accordeon en de viool, word je meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.