Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 23 januari 2022
Snel naar:

Ludique - Levenslong

31 maart
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • do 31 maart 20:30 - 23:03 uur

In LEVENSLONG laat LUDIQUE! een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. Dit internationale duo gaat hiervoor een bijzondere samenwerking aan met Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. 15 jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest, wordt de schatkamer met het volledige en rijke oeuvre van Long voor LUDIQUE! opengesteld.

In LEVENSLONG verbindt LUDIQUE! hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long.
Met hun eigentijdse manier van theatermaken geven zij deze internationale voorstelling invulling, maar bovenal zullen voor het eerst ook de Duitstalige nummers van Long in de Nederlandse theaters te horen zijn.

LUDIQUE! weet tijdens hun muziektheatervoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien en ook ditmaal zal zowel muzikaal als tekstueel de taal van de liefde overwinnen, in al zijn facetten.
Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en Persoonlijk.

    • LUDIQUE! bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers die op geheel eigen wijze en manier hetgeen doen waar ze het best in zijn: via de bühne communiceren met het publiek, in de breedste zin van het woord.

    • Hun androgyne verschijning is eigen en hun natuurlijke manier. Kwaliteit en professionaliteit staat voor hen bovenaan. Zo wonnen zij o.a. recentelijk nog de ‘Gouden Arti-Shock 2020’, de publieksprijs van het IsalaTheater in Capella a/d IJssel voor hun muziektheatervoorstelling APROPOS.