Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: zondag 23 januari 2022
Snel naar:

Ricky Risolles ft. Tante Lien

24 februari
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • do 24 februari 20:30 - 23:03 uur

Na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens gaat cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder de Indo’s en Indo-lovers, door het land met zijn langverwachte theatershow Ya, dat is iets Indisch….
Door middel van veel grappen, verhalen, Wieteke van Dort en topmuzikanten, zal Ricky zijn kijk op zijn Indisch-zijn laten horen aan eenieder die ‘gila’ (gek) genoeg is om te luisteren.

Daar waar Ricky bekend staat om zijn hoge grapgehalte zorgt Tante Lien voor afwisseling met een stukje nostalgie. De twee worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer).

Wie denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen komt bedrogen uit. Ook de ‘Belanda’ (Nederlander) is lovend over Ya, dat is iets Indisch…. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar ook de harten van de autochtone Nederlander worden veroverd met zijn vlotte grappen. Naast verrassende dialogen met Wieteke zullen de hits ‘Arm Den Haag’ en ‘Ajoen Ajoen’ niet ontbreken. De muzikanten zorgen ervoor dat tevens muziekliefhebbers aan hun trekken komen met onder andere een medley van The Everly Brothers.

Quotes:

    • “Ricky en Wieteke trekken volle zalen met deze show die voor het publiek een feest van herkenning is” – Leo Blokhuis (programmamaker) in Achter de Dijken (KRO-NCRV)

    • “Een show als deze laat zien dat de Indische identiteit belangrijk is voor veel mensen” – Ernst Jansz (muzikant) in Achter de Dijken (KRO-NCRV)