Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: donderdag 28 oktober 2021
Snel naar:

Danstheater Aya & Ebonit Saxofoonkwartet

4 februari 2022
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • vr 4 februari 2022 19:30 - 20:30 uur

Jonge meisjes hebben een onstuimige energie. En dat gaan we vieren! Want witte sokjes zijn er om vies te worden. Mag je trouwens ook ontploffen als meisje?


Wild is een aanstekelijke en anarchistische danstheatervoorstelling. Drie danseressen staan samen met het Ebonit Saxofoonkwartet op het podium en gooien de rolpatronen overboord.

Al die ideeën over hoe je je moet gedragen als meisje, sluipen er al heel vroeg in. Deze danseressen hebben daar lak aan. Niks netjes, rustig en bescheiden. Zij kiezen voor wild, woest en onaangepast. De meisjes proberen het wel om gestructureerd en ordentelijk hun ‘pasjes’ uit te voeren, maar dat mislukt jammerlijk. Ze hebben er geen zin in, kiezen hun eigen pad en zoeken gewoon de beste manier om zichzelf en de wereld te ontdekken. Niemand houdt ze tegen.

  • Try-out

  • De muziek van Wild wordt geschreven door componist Kaveh Vares en wordt live uitgevoerd door de vier saxofonisten van Ebonit. Naast de voorstelling voor 8+ komt er ook een bewerkte versie die gespeeld wordt voor een volwassen publiek.