Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 28 juli 2021
Snel naar:

Nhung Dam

13 oktober
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • wo 13 oktober 20:30 - 22:03 uur

Actrice, theatermaakster en schrijfster Nhung Dam heeft in de Coronaperiode elke dag gewandeld. Met het aantal afgelegde kilometers zou ze op Sicilië aangekomen kunnen zijn, al heeft ze in werkelijkheid Amsterdam niet verlaten.
3 miljoen voetstappen naar Sicilië is een indrukwekkende, eigenzinnige voorstelling over zoeken naar geluk, over leven, over onmacht en over schoonheid.
Nhung neemt het publiek mee op reis. Dwars door Europa tot aan Sicilië, naar de plek waar je jezelf terugvindt. Een hoopgevende ode aan de fantasie, vol lichtheid en humor, door Nhung gespeeld en door Koos Terpstra geregisseerd. De tekst schreven ze samen.

    • Nhung Dam (1984) is actrice, theatermaakster en schrijfster. Na haar studie aan de Amsterdamse toneelschool & kleinkunstacademie, speelde ze bij diverse toneelgezelschappen en is ze regelmatig te zien in televisieseries zoals Het geheime dagboek van Hendrik Groen en Dertigers. Ze schreef diverse toneelstukken, die vertaald zijn naar het Duits en Engels. Haar debuutroman Duizend vaders verscheen bij De Bezige Bij