Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 28 juli 2021
Snel naar:

KNUS!

2 + 3 oktober
Raadhuisplein 5 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 562 33 10
  • za 2 oktober 20:00 uur

Een nieuwe editie van KNUS! komt eraan. Tijdens een KNUS! avond krijgen singer-songwriters met of zonder band het podium in een intieme huiskamer-setting. Deze editie zie en hoor je Greenfield, Jordi Martin en Close to Fire.

Greenfield is een akoestisch pop trio bestaande uit drie professionele muzikanten afkomstig van het conservatorium in Haarlem. Naast zelfgeschreven nummers als ‘Strength of Heart en ‘Karine en Kriss’ spelen ze covers en guilty pleasures op een totaal eigen manier. Sluit je ogen en pak een Greenfield momentje.

Jordi Martin is een ambitieuze en multi-getalenteerde songwriter en muzikant. Hij speelt z’n gitaar, hij zingt en bespeelt verschillende instrumenten die hij verwerkt in zijn eigen songs. Zijn EP ‘Getting To Know Me’ wordt goed ontvangen en leverde hem een bezoekje op bij Giel Beelen en Radio 5 Volgspot.

Close to Fire staat bekend om hun positieve indiepop met een unieke harmonie en een catchy surf-vibe. In februari 2020 brachten zij, geheel independent, hun debuut EP ‘Stepping Stone’ uit in een uitverkocht Paradiso. De heren waren te gast bij 3FM en bereikte al één miljoen streams op Spotify.