Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 18 oktober 2021
Snel naar:

Bos Theaterproducties presenteert

26 februari 2022
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • za 26 februari 2022 20:15 - 23:03 uur

Een frisgroene muzikale komedie met een modderig randje 

Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedie-acteurs van Nederland wel voor: Ricky Koole, Tina de Bruin, Rop Verheijen en Daniel Cornelissen. Tezamen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes. 

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier na haar scheiding in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in hilarische intriges en dan is de chaos compleet! 

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.