Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 18 oktober 2021
Snel naar:

Emiel van der Logt - Geen Spijt

16 december
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • do 16 december 20:30 - 23:03 uur

Hoeveel fantasie hebben we eigenlijk? Genoeg om ons leven zo in te richten zoals we altijd zouden willen, het leven waarvan we altijd al droomden? Of droomde je als kind al van deze moderne slavernij waarin je dankzij je smartphone fulltime bent ingeplugd in een wereld waarin Instagram, Netflix en Amazon je vertellen hoe je leven er uit zou moeten zien en je langzaam verandert in een volgzame robot die alleen maar consumeert in plaats van genieten van je korte tijd hier op aarde.

Het leven is toch te kort? Dus waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Dat mooie meisje aanspreken? Je baan opzeggen? eerlijk zijn over je gevoelens? Fuck it, doe het gewoon. Emiel verkocht zijn huis en ruilde dat in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper. Met zijn vrouw en 3 dochters ging hij tijdens Corona 8 maanden op reis door Europa en maakte daar deze voorstelling.

Door zijn politieke incorrectheid, messcherpe observaties en hoge grapdichtheid belooft dit ook weer een avond te worden om niet te vergeten. Je zult er vast geen spijt van krijgen.

    • Emiel van der Logt (’83) is cabaretier, stand-up comedian en radio columnist. Na het behalen van een finaleplaats bij het prestigieuze cabaretfestival Cameretten in 2014 gaat hij de theaters in met zijn eerste solo voorstelling Stop met huilen (Deze speelt hij uiteindelijk zelfs in Jakarta). Vervolgens tourde Emiel 3 seizoenen met Serieus.