Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 2 augustus 2021
Snel naar:

Stephanie Louwrier

18 september
Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
+31 (023) 556 37 00
  • za 18 september 20:30 - 23:03 uur

SHOW MUST GO ON

Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show van cabaretière Stephanie Louwrier.


Wat doe je als op alles geproost moet worden en het feest der feesten aanbreekt? Stephanie Louwrier besluit op dat moment te stoppen met drinken. Terwijl de rest van de wereld teruggrijpt naar het oude normaal, gaat Stephanie op zoek naar een nieuw normaal.

In deze persoonlijke, uitzinnige en muzikale one woman show onderzoekt Stephanie met een goede dosis zwarte humor hoe je het leven kan vieren met een cola in je hand, waarom we zo graag willen verdoven en of dat nou echt zo slecht is. In een arena waar alles kan gebeuren gaat Stephanie als een vechtmachine de strijd aan met haar verslavende talent om overal een feestje van te maken.  

Show must go on is een muzikale, taboedoorbrekende, humoristische, sexy en persoonlijke one woman show met muzikant Christiaan Verbeek aan het hoofd van de knoppen. Een feest zonder laatste ronde. Een show zonder tijdslot.