Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: woensdag 28 juli 2021
Snel naar:

Survival Teens

13 augustus
Wieger Bruinlaan 1 2132 AW Hoofddorp
  • vr 13 augustus 15:30 - 19:30 uur

Extra informatie
  • De Survival Teens workshops en curssusen worden gegeven op locatie van De Heimanshof in Hoofddorp, een grote tuin waar er meer dan 800 wilde planten te vinden zijn, een giga boomhut en er van alles te leren valt over wilde planten, geneeskrachtige kruiden en de natuur in- en buiten De Haarlemmermeer.

  • Gratis parkeren

Leer échte outdoor skills in de Haarlemmermeerse natuur tijdens de cursussen van de Survival Teens.

Tijdens deze survival cursus voor tieners tussen 10 en 14 jaar in De Haarlemmermeer leer je zelf vuur en onderdak maken wanneer je in de wildernis terecht komt. Natuurlijk komen er ook marshmallows voorbij en gaan we zelf op het vuur koken.

Durf jij het aan?
Droom jij van een avontuur door de wildernis, waar je een eigen hut moet bouwen en een kampvuur maakt om warm te blijven en de beesten af te schrikken? Leer nu de survival basics gewoon in de Haarlemmermeer, zodat je later goed voorbereid op avontuur kunt gaan!

Kom zelf of met een vriend of vriendin naar één van de Survival Teens workshops op De Heimanshof in Hoofddorp. Ontmoet andere survival tieners en maak samen je eigen hut in het bos, leer vuur maken met takken en bak je eigen brood boven het kampvuur!