Ga direct naar inhoud
Daar ga je van UIT
vandaag: maandag 20 september 2021
Snel naar:

DaarGinDS 2021

25 september
Rijnlanderweg 989 2132 ML Hoofddorp
  • za 25 september , 13:00 - 18:00 uur

Extra informatie
  • Het hart van het evenement is voor het plein bij de Batterij aan den Sloterweg. Hier vind je ook een informatiebalie betreft alle onderdelen. Kom lopend vanaf station Hoofddorp of op de fiets! Parkeergelegenheid is schaarste, maar kan eventueel aan de rand van de weg.

Ergens tussen de weilanden, voorbij het station, onder de rook van Schiphol en gelegen tussen dijk en bedrijf, ergens daarginds, omsingeld door schapen...ligt GinDS.

Stichting GinDS is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Een bijzondere plek waar kunstenaars en cultureel ondernemers samenkomen: waar zij deze oude bunkers en batterij voorzien van creativiteit en leven: van genialiteit!

DaarGinDS kun je GinDS ontdekken!

Iedereen in de directe omgeving (of van ver weg) is van harte welkom om GinDS te komen ontdekken op het eendaagse eveneent DaarGinDS 2021. Laat je verrassen door kunst en experiment, performance en workshop. Struin langs de dijk van GinDS en geniet van kunst, natuur en een rijke geschiedenis.

Gedurende de dag is er een programma van exposities, performance, jamsessies, diverse workshops en natuur. Fiets met een leenfietsje van de foodtruck van de batterij naar een workshop sappen uit de polder in een atelierbunker. Verwonder je over de natuur met een vogelexcursie, geniet van klanken die galmen door de polder en bekijk foto's die geinspireerd zijn vanuit de omgeving.

Voor het precieze programma, kijk tzt op de website. Het grootste deel van het programma zal buiten plaats vinden. Als dit niet mogelijk is; zullen wij de coronaregels in acht houden.